Aanmelden nieuwe leerlingen

Als uw kind naar de basisschool gaat, is dat een belangrijke stap in zijn of haar leven: in de basisschoolperiode ontwikkelt uw kind zich. Een goede begeleiding is dan van groot belang. Bovendien blijven veel ervaringen uit deze schooltijd je een leven lang bij.
Terecht kiest u met zorg een passende school voor uw kind en stelt u daar hoge eisen aan. Er zijn veel verschillen in scholen, identiteit, werkwijzen, resultaten en sfeer. Dat maakt kiezen moeilijk.
Wij streven ernaar voor alle kinderen een goede tijd op de basisschool te realiseren. Daarbij hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan en zijn we trots op de resultaten van onze leerlingen. We streven er naar om het beste uit de kinderen te halen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het weerbaar maken van onze leerlingen onder andere door de inzet van dramalessen. We geven onderwijs op maat, aangepast op het niveau van de leerling wordt er gewerkt in de veilige omgeving van de eigen groep. 
Ons streven is om korte communicatielijnen te hebben tussen de school en de ouders. Ouders zijn daarom altijd welkom in het schoolgebouw om hun kinderen weg te brengen of op te halen of om actief mee te werken op school in projecten, activiteiten of in commissies. 
Kortom wij bieden uw kind: 
Acht jaren, waarin het speelt, leert, eigen mogelijkheden ontdekt, leert wat samenwerken betekent, feest viert, verdriet verwerkt, problemen leert oplossen, zelf ontdekt, ruziet en lol maakt.
En wij bieden u een betrokken team van leerkrachten die open staan voor communicatie met u als ouder. 
Wilt u na het bekijken van deze site nader kennismaken met de school, dan maken wij graag een afspraak met u.
In dit gesprek zal uitleg gegeven worden over de school en het type onderwijs. Ook is het dan mogelijk om de school "in werking" te zien. Natuurlijk mag uw zoon of dochter meekomen naar het kennismakingsgesprek.
U kunt hiervoor contact opnemen per mail of telefoon met de directeur van school, Annemiek Hoogeveen.
Aanmeldingsformulier
Door het aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren of op te sturen, kunt u uw kind definitief aanmelden.
U ontvangt een bevestiging van de aanmelding.
Ongeveer 2 maanden voordat uw kind 4 wordt, neemt een van de stamgroepleiders van de onderbouw contact met u op over de plaatsing en de "wenmomenten".